جراحی بینی استخوانی با بهترین نتیجه ✅ دکتر ابراهیم نژاد

از محبوب ترین عمل های زیبایی بینی که با درصد موفقیت بالایی همراه است ، جراحی بینی استخوانی می باشد. احتمال برگشت پذیری این نوع فرم از بینی ها تقریبا نزدیک به صفر بوده و به دلیل مشخصه هایی که دارد ، می توان آن را به فرم های مختلفی جراحی نمود. اما تفاوت بینی گوشتی و استخوانی چیست و بهترین مدل برای انجام عمل بینی های استخوانی کدام است ؟ در چه سنی مجاز به انجام این جراحی بینی هستیم ؟ در ادامه این مقاله از دکتر شقایق ابراهیم نژاد ، بهترین جراح بینی تهران به تمامی پرسش های شما عزیزان در همین راستا پاسخ خواهیم داد.

 

جراحی بینی استخوانی - دکتر ابراهیم نژاد

 

ویژگی های بینی استخوانی

ممکن است بسیاری از افراد در تشخیص نوع بینی خود ، دچار مشکل شوند. به همین علت قصد داریم مشخصه های اصلی بینی استخوانی را شرح داده تا بعد از بررسی ویژگی های بیان شده ، نوع بینی خود را تشخیص دهید. به صورت کلی بینی های استخوانی به نسبت بینی های گوشتی دارای ضخامت پوستی کمتری هستند. از طرفی بینی های گوشتی اندازه بزرگتر و نوک پهنی دارند و پوست آن ها بسیار چرب است. این در حالی است که میزان چربی پوست در بینی های استخوانی کم بوده و نوک بینی حالت جمع تری دارد و از اصلی ترین ویژگی های بینی استخوانی می توان به قوز روی بینی اشاره نمود. افتادگی نوک بینی در هر دو نوع بینی ها قابل مشاهده است. خوب است بدانید که انعطاف پذیری بینی های استخوانی بسیار خوب است به همین دلیل در نتیجه جراحی بینی ، تمامی جزئیات و ظرافت هایی که در پروسه رینوپلاستی انجام شده ، قابل مشاهده خواهد بود. این نوع از بینی ها دارای استخوانی مستحکم و غضروف های قوی هستند و این موضوع موجب می شود تا بتوان تغییرات وسیع تری را در بینی اعمال نمود.

عمل بینی استخوانی قوزدار

در بیشتر موارد هدف از انجام جراحی بینی استخوانی در تهران ، صاف کردن تیغه بینی و بهبود ظاهر کلی بینی و صورت است. برآمدگی روی پل بینی که به اصطلاح در عموم با قوز بینی شناخته می شود را می توان با تکنیک های مختلفی کاهش داده و برطرف نمود. ممکن است در طول جراحی بینی برای برداشتن و اصلاح قوز بینی ، نیاز به شکستن استخوان بینی باشد که در این صورت ، میزان تورم و کبودی بعد از عمل در بیماران شدیدتر خواهد بود.

بهترین سن برای انجام جراحی بینی استخوانی

تا زمانی که رشد صورت و استخوان ها کامل نشده باشد ، نمی توانید عمل زیبایی بینی انجام دهید ؛ چرا که با رشد بینی و استخوان های صورت ، نتیجه عمل بینی استخوانی نیز دچار تغییر می شود. از این رو توصیه می شود تا پایان رشد استخوانی بدن صبر نمایید. در حالت کلی دختران بعد از 16 سالگی و پسران بعد از 18 سالگی مجاز به انجام رینوپلاستی خواهند بود.

 

 

انواع روش های عمل بینی استخوانی با بهترین جراح بینی تهران

بهترین جراح بینی تهران ، می تواند با دو تکنیک بسته و یا باز به انجام اصلاحات لازم در بینی بپردازد. هر یک از این روش ها دارای ویژگی های خاصی بوده و پزشک بر اساس مدل درخواستی بیمار و همچنین ویژگی های بینی یکی از انواع روش های جراحی را برای رسیدن به نتیجه مورد انتظار ، انتخاب می کند. در ادامه به توضیح هر یک از این روش ها به اختصار خواهیم پرداخت تا با هریک از روش های عمل بینی استخوانی باز و بسته آشنایی پیدا کنید.

عمل بینی به روش باز : از آنجایی که در تکنیک باز جراحی ، روی پوست بینی برش ایجاد می شود ، به این روش ، جراحی بینی باز گفته می شود. این برش در قسمت کلوملا یعنی قسمتی که بین دو سوراخ بینی قرار دارد ، ایجاد می شود. سپس جراح به کمک این برش ، پوست بینی را از قسمت استخوانی بینی جدا کرده و می تواند با دید وسیع و گسترده ای به تغییر بافت های بینی بپردازد تا در نهایت بینی زیبا و متناسب با فرم صورت هر فرد خلق نماید.

عمل بینی به روش بسته : در این تکنیک هیچ برشی بر روی پوست بینی ایجاد نخواهد شد و از آنجایی که تمامی تغییرات لازم از طریق سوراخ های بینی انجام می شود ، به این روش ، جراحی بینی بسته گفته می شود. این تکنیک در مواردی که بینی به تغییرات زیادی نیاز نداشته باشد ، کاربرد دارد. از طرفی مدت زمان انجام این روش نسبت به تکنیک باز کوتاه تر می باشد از این رو بیماران تورم و کبودی کمتری را تجربه می کنند.

هزینه جراحی بینی استخوانی در تهران

در مواردی که به بینی ضربه وارد شده باشد و یا بینی مشکلات ساختاری متعددی داشته باشد ؛ در اینصورت هزینه عمل بینی افزایش پیدا می کند. از طرفی در تعیین قیمت جراحی بینی استخوانی در تهران ، فاکتورهای زیادی نقش دارند که از جمله این موارد به دستمزد جراح بر اساس تجربه و سابقه کاری ، هزینه های مربوط به کلینیک بر اساس تجهیزات و خدماتی که به بیماران ارائه می دهد ، هزینه داروهایی که باید تهیه شود می توان اشاره نمود. همچنین موقعیت جغرافیایی نیز در تعیین هزینه ها نقش دارد. معمولا هزینه جراحی زیبایی بینی در شهرهای بزرگ بیشتر است.

اهداف عمل بینی استخوانی

  • برطرف کردن انحراف بینی
  • برداشتن پولیپ بینی
  • درمان گرفتگی بینی
  • از بین بردن قوز روی بینی
  • رفع شکستگی بینی
  • ایجاد ظاهری متناسب با فرم صورت
  • ایجاد تقارن در بینی

برگشت پذیری بینی های استخوانی بعد از جراحی

برخلاف بینی های گوشتی ، برگشت پذیری بینی ها استخوانی بسیار نادر و حتی غیر ممکن است به جز مواردی که به بینی ضربه شدید وارد شود که در اینصورت ساختمان اسکلتی و غضروفی بینی دچار آسیب شده و در نهایت ؛ نتیجه عمل رینوپلاستی نیز دستخوش تغییر می شود. در چنین شرایطی لازم است در اسرع وقت به جراح بینی خوب در تهران ، مراجعه نمایید تا مشکل ایجاد شده اصلاح و برطرف شود.

فیلم عمل بینی استخوانی

 

 

کوچک کردن بینی استخوانی بدون عمل

دلایل شخصی متفاوتی برای انجام عمل زیبایی بینی وجود دارد. در بیشتر موارد اصلی ترین هدف بیماران ، کوچک کردن بینی می باشد. با این حال ممکن است برخی از افراد به دلیل ترس و یا هزینه بالای این جراحی به دنبال راه های دیگری برای کوچک کردن بینی خود باشند. با جستجو در این زمینه حتما با موضوعاتی مثل جراحی بینی با لیزر رو به رو خواهید شد. در صورتی که این جمله کاملا تبلیغاتی بوده و از نظر عملی امکان پذیر نیست. سایر روش ها نیز از آنجایی که با نتیجه دائمی همراه نیستند و تغییرات جزئی را در بینی ایجاد می کنند ، منطقی نبوده و از این رو می توان عمل بینی استخوانی را ، بهترین و موثرترین راه برای کوچک کردن و فرم دهی به بینی در نظر گرفت.

بهترین مدل عمل بینی استخوانی

افرادی که بینی استخوانی دارند ، به دلیل ویژگی های مثبت این نوع از بینی ها این شانس را دارند تا بینی خود را به به فرم های مختلفی اعم از فانتزی ، نیمه فانتزی و یا طبیعی جراحی کنند ؛ بنابراین این افراد باید با در نظر گرفتن مدل های مختلف بینی تصمیم بگیرند که دوست دارند بینی آن ها به چه سبکی جراحی شود. البته در جلسه مشاوره با پزشک در این رابطه صحبت می شود و جراح بینی بر اساس دانشی که دارد ، آناتومی صورت و فرم کلی بینی شما را بررسی کرده و سپس بهترین مدل بینی که موجب ایجاد تغییرات مثبتی در چهره شما می شود را پیشنهاد می دهد. دقت داشته باشید که بهترین فرم جراحی بینی استخوانی بر اساس چهره هر فرد مشخص خواهد شد.

چسب زدن به بینی استخوانی

مدت زمان چسب زدن به بینی و همچنین نحوه چسب زدن به روش و نظر جراح بستگی دارد. اما در حالت کلی مدت زمان چسب زدن به بینی در افرادی که جراحی بینی استخوانی در تهران ، انجام می دهند ، نسبت به افرادی که عمل بینی گوشتی انجام می دهند ، کمتر است. بعد از گذشت یک هفته که اسپلینت بینی برداشته می شود و بخیه های غیر جذبی کشیده می شوند ، لازم است پروسه چسب زدن آغاز شود. چگونگی انجام این کار توسط پزشک به شما آموزش داده خواهد شد ، از طرفی در چند جلسه اول می توانید به جراح خود مراجعه کنید تا چسب بینی شما را تعویض نماید. اما از آنجایی که لازم است شما حداقل به مدت دو ماه از چسب بینی استفاده کنید ، بهتر است این عمل را به خوبی آموخته تا در هنگام تعویض چسب دچار مشکل نشوید. استفاده از چسب به کاهش تورم بینی و شکل گیری بهتر بینی کمک زیادی می کند.

مقایسه جراحی بینی گوشتی و استخوانی با دکتر شقایق ابراهیم نژاد

 

عوارض جراحی بینی استخوانی

مهم نیست بینی شما استخوانی باشد یا گوشتی ، به هر حال بعد از پایان عمل ، دچار عارضه های جانبی بعد از جراحی خواهید شد. که تمامی این موارد موقت بوده و با رعایت دستورالعمل هایی می توان به کاهش و برطرف شدن آن ها کمک کرد. از جمله عوارض جانبی پس از عمل بینی استخوانی می توان به درد ، کبودی ، تورم ، خونریزی ، احساس گرفتگی در بینی ، از دست دادن بویایی و غیره اشاره نمود. بیشتر مشکلاتی و عارضه هایی که بعد از عمل تجربه می کنید ، ناشی از تورم بینی بوده که اغلب تا یک سال ادامه دارد. بعد از گذشت یک هفته به مرور تمامی این عوارض برطرف خواهد شد.

تزریق کورتون در بینی های استخوانی

معمولا تزریق کورتون در بینی های گوشتی بیشتر کاربرد دارد و در بینی های استخوانی به ندرت مورد استفاده قرار می گیرد. داروی کورتون از آنجایی که سبب نازک شدن پوست بینی می شود ، برای بینی های استخوانی چندان مناسب نیست و ممکن است پوست را دچار فرورفتگی و یا تغییر رنگ کند.

معاینه قبل از جراحی بینی استخوانی

زمانی که تصمیم به انجام عمل بینی استخوانی خود می گیرید لازم است سابقه پزشکی و فرم بینی شما توسط دکتر بینی استخوانی تهران مورد بررسی قرار بگیرد. به همین دلیل مشاوره پیش از عمل بینی امری کاملا ضروری است. در این جلسه در رابطه با داروهایی که استفاده می کنید و یا سابقه جراحی صحبت می شود. سپس پزشک با مطرح کردن سوالاتی سلامت روانی شما را ارزیابی کرده و از اهداف شما در رابطه با انجام این عمل مورد بررسی قرار می دهد. در صورتی که هدف منطقی از انجام جراحی بینی استخوانی داشته باشید و از سلامت جسمی و روانی خوبی برخوردار باشید ، کاندید مناسبی برای این جراحی خواهید بود. در اینصورت آزمایشاتی برای شما تجویز شده و تاریخ عمل جراحی تعیین می شود.

 

 

دوران نقاهت بعد از عمل بینی استخوانی چند روز است ؟

دوره نقاهت اصلی بعد از جراحی به مدت 7 روز بوده که شما باید در این مدت دستورالعمل ها و نکات مراقبتی بعد از عمل را به خوبی رعایت کنید و استراحت کافی داشته باشید. بعد از این مدت می توانید به انجام کارهای روزانه خود مشغول شوید با این حال در انجام برخی فعالیت های ورزشی محدودیت هایی دارید. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه مطالعه مقاله مراقبت های بعد از جراحی بینی توصیه می شود.

علت ایجاد جوش پس از جراحی بینی استخوانی

پس از اعمال تغییرات در ساختار بینی و پایان عمل بینی استخوانی ، بینی به کمک چسب و گچ یا اسپلینت بینی پانسمان می شود. این اقدام موجب می شود منافذ پوستی با محیط بیرون ارتباطی نداشته باشد. همین امر سبب می شود در سطح پوست بینی چربی هایی تولید شود که محبوس شده و منجر به جوش زدن پوست شود. در بعضی موارد بدن به آنتی بیوتیک ها و داروهای مسکن واکنش نشان می دهد که یکی از نمونه های آن جوش زدن پوست بینی و اطراف آن می باشد. خوشبختانه پس از یک هفته با برداشت گچ بینی ، ارتباط بینی با محیط بیرون و پوست بینی برقرار می شود. به علاوه پس از این یک هفته پاکسازی بینی و شستشوی آن شروع می شود. با آغاز شستشو ، پوست از هر گونه آلاینده و چربی پاک می شود و به مرور برطرف می شوند.

جراحی بینی استخوانی بهتر است یا گوشتی ؟

امروزه با پیشرفت علم پزشکی متد هایی برای عمل بینی مورد استفاده قرار می گیرد که پیشرفت روز افزونی داشته و در واقع می توان گفت بین رینوپلاستی این دو نوع بینی تفاوتی وجود ندارد. به عنوان مثال بینی های استخوانی که دارای پوست خیلی نازک تر از حد معمول می باشند و بینی های گوشتی که شامل پوست خیلی ضخیم هستند ، پروسه جراحی را دشوار می کنند. در واقع می توان گفت شکل پذیری بینی های گوشتی نسبت به استخوانی و کوچک کردن بینی های استخوانی نسبت به گوشتی بسیار راحت تر می باشد. هنگام جراحی هر دو نوع بینی گوشتی و استخوانی ، جراح اقدام به کوچک کردن اطراف بینی و شکل دهی به نوک بینی می کند. نتیجه عمل بینی استخوانی و گوشتی به گونه ای است که جراحی بینی های گوشتی نسبت به استخوانی با چالش بزرگی همچون کم بودن غضروف در نوک بینی همراه می باشند. از این رو می توان گفت بینی های استخوانی نسبت به گوشتی دارای نتایج ایده آل و زیبایی می باشد. ویژگی های بینی استخوانی هیچ نوع محدودیتی را در پروسه رینوپلاستی ایجاد نمی کند ، در حالی که پوست ضخیم و چرب ، غضروف و استخوان های ضعیف در بینی گوشتی مانع از ایجاد تغییرات وسیع در بافت بینی می شود. به همین دلیل نتایج عمل بینی استخوانی در تهران با دکتر شقایق ابراهیم نژاد ، جراح و متخصص گوش و حلق و بینی خوب در تهران ، اغلب با رضایت خوبی همراه است.

جای زخم جراحی زیبایی بینی چگونه می باشد ؟

در روش بسته عمل بینی استخوانی هیچ گونه اسکاری مشاهده نمی شود ؛ زیرا شکاف ها در داخل حفره های بینی ایجاد شده است. در عمل بینی به روش باز ، زخم های بسیار کوچکی ایجاد می شود که این برش در ناحیه کلوملای بینی بوده که به ندرت دیده می شود و بعد از مدتی برطرف می شود.

خطرات جراحی بینی استخوانی برای دیابتی ها

خطر مهمی که افراد دیابتی را در روند جراحی بینی تهدید می کند ، بیهوشی نمی باشد ؛ بلکه افزایش میزان قند خون در زمان ریکاوری و بهبودی پس از رینوپلاستی است. افراد دیابتی به دلیل اینکه قند خونشان افزایش می یابد ، در ترمیم اسکار حاصل از جراحی و کاهش ورم بینی با مشکل مواجه می شوند. از این رو برای جلوگیری از بروز این عارضه توصیه می کنیم ، عملکردی درست در انتخاب جراح داشته باشید.

این مطلب رو برای دوستانتان به اشتراک بگذارید!

مطالب مرتبط

3.5 2 رای ها
امتیاز دهی
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 پرسش و پاسخ
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

اینستاگرام دکتر ابراهیم نژاد